logo

Referencer

 

"Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med Lauge Living, og der er enighed blandt alle her i Plan om, at vores tidligere meget sterile lokaler nu ganske ydmygt reflekterer, at vi arbejder for nogle af de fattigste børn i verden.

Vi møder børnene, det øjeblik vi træder ind af døren, smilende og stolte. Og vi møder de strukturer og farver, som vi kender fra vores arbejde ”derude”.

Karin har tryllet stole af sække; omdannet Ikea skamler til loungemøbler; forvandlet vores vægge med struktur og farver – og genbrugt alt hvad der var, men på en ny og bedre vis. Og uden nogensinde at forfalde til klicheer.

Nu har vi lyst til at hænge ud efter arbejde, og vi bruger vores gangarealer som opholdslokaler, hvor de før stod tomme hen.

Jeg kan varmt anbefale Lauge Living"

Med venlig hilsen

Gwen Wisti
Adm. direktør
Plan Danmark


Plan er en af verdens største humanitære organisationer baseret på fadderskaber. Vi arbejder i 50 lande i Afrika, Asien og Latinamerika med fadderbørn, nødhjælp og udviklingsprojekter.

"Karin Lauge har i over et år bistået SBS Media med ombygning og modernisering af vores 5000 kvm  store Mediehus i Skovlunde.

Bygningen er en traditionel industribygning, der var været ombygget utrolig mange gange igennem de sidste 25 år, og fremstod inden ombygningen, som et lidt nedslidt og intetsigende kontorlandskab. Vi vil gerne give huset et fælles sprog og meget mere personlighed, da husets brugere er kreative mennesker, som foretrækker at færdes i inspirerende omgivelser.

Så da Karin kom med på holdet, lå der en større kreativ og praktisk opgave, som skulle løses indenfor et begrænset budget.

Vi er i dag utrolig glade for vores færdig indrettet mediehus, fordi Karin har været rigtig god til at forstå vores praktiske behov samtidig med at hun hele tiden at tilført nye elementer, som vi aldrig selv ville havde tænkt på.

Karin er iderig og har en særlig god evne til at finde et grundlæggende tema, og herefter udvælge materialer, teksturer, farve og herigennem skabe sammenhænge. Karin Lauge er en skøn blanding af kunstnerisk omega kopi ure og stilren, hvilket ses i hendes indretning, hvor stemningen bliver international med et strejf af det nordiske.

Hendes respekt for, at hvert projekt har forskellige budgetrammer har gjort, at vi i meget stor udstrækning bruger Karin, som rådgiver i stort set alle vores ombygningsopgaver.

Karin Lauge får min varmeste anbefaling."

 

De bedste hilsner

Dorthe Gude 
Produktionsdirektør, SBS Media.

 

LaugeLiving  |  Gl. Holte Gade 32A, 2840 Holte, Denmark  |  +45 4096 6400 |  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Copyright © 2020 LaugeLiving  |  All rights reserved